Welkom op onze Website.
 
Groja Services

Over Ons

Mijn naam is Jasper en ik ben opgegroeid op het mooie eiland Goeree-Overflakkee. Daar heb ik mijn middelbare school afgemaakt en ben vervolgens gaan studeren voor piloot. Dit was altijd mijn droom en daarom ben ik deze ook achterna gegaan.
Om deze droom waar te maken heb ik besloten om in 2014 te verhuizen naar Antalya (Turkije) om daar te gaan vliegen. Hier heb ik enorm veel ervaring op gedaan met het werken in een andere taal, maar ook met een andere cultuur. Door deze ervaring heb ik mijn engelse vaardigheden enorm kunnen ontwikkelen.
Naast het vliegen kreeg ik ook interesse in fotografie. In deze periode heb ik mijn camera aangeschaft en ben foto’s gaan maken. Steeds weer iets anders om zo meer bij te leren. Het maken van foto’s gaf mij veel plezier. Maar na een aantal jaar in Antalya te hebben gewoond, besloot ik om terug te gaan naar mijn roots.

Ik ben weer in Nederland gaan wonen en werk nog steeds als piloot, maar dit keer voor een Europese maatschappij. Vanwege de corona crisis begin 2020 kwam ik thuis te zitten. Naast het vliegen beschik ik over meerder kwaliteiten en die kan ik nu goed gebruiken. Vandaar dat ik later in het jaar 2020 ben begonnen met GroJa Services. Naast het vliegen beschik ik ook over de kwaliteit om snel dingen te kunnen leren waardoor ik ook inzetbaar ben binnen andere bedrijven. Zoals ik nu als planner ingehuurd wordt voor onderhoud planning te maken.

Omdat ik graag dingen leer heb ik ook kennis gekregen van het maken van website. De website waar u nu op kijkt is door mij zelf ontwikkeld doormiddel van WordPress. Hier leer ik steeds meer de fijne kneepjes van om zo een goed draaiende website te kunnen leveren.

In de toekomst wil ik graag naast het vliegen de service aan u verlenen die u van mij kan verwachten. Of dit nu een website maken, foto’s maken, wand decoratie ontwerpen door middel van foto’s, promotie video’s of andere dingen zijn.

Ik sta graag voor u klaar.